• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Accountantskantoor Utrecht

Zoek niet langer naar uw accountant in Utrecht

Wilt u in Utrecht gebruik maken van een accountant voor uw bedrijfsadministratie, belastingadvies of fiscaal advies? Zoek dan niet langer. Bij CJ van Beek en Co bent u op het juiste adres! Onze zeer gespecialiseerde medewerkers ondersteunen u graag bij uw belastingaangifte, loonadministratie en jaarrekeningen en kunnen u zowel vermogens- als belastingadvies geven. Tevens kunnen wij een financieel adviestraject voor u opstellen. Wij zijn een flexibele organisatie en kunnen u daardoor snel van dienst zijn. Wij denken ook graag met u mee. Wilt u direct gebruik maken van onze diensten? Neem dan contact op met ons administratiebureau vanuit Utrecht.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Een veelvoud aan diensten

Wilt u geholpen worden door onze financieel adviseur bij uw boekhouding in Utrecht? Ons ervaren accountantskantoor biedt u goede service bij verschillende diensten, onder andere belastingadvies. Onze diensten bestaan uit: het inrichten van de administratie en het samenstellen evenals controleren van jaarrekeningen. Wij houden ons bezig met uw loonadministratie en geven bedrijfskundig advies. Ook wanneer u vragen heeft over successierecht of loonheffingen, is ons accountantskantoor waar u zijn moet. Onze fiscalist geeft u een helder advies. Onze accountant komt graag een paar keer per jaar bij u langs in Utrecht om uw administratie volledig door te lopen.

Onze voordelen

Vaak willen ondernemers hun boekhouding en financiële administratie uitbesteden, zodat zij meer tijd over hebben voor belangrijkere zaken en niet hoeven om te kijken naar hun administratie. Wij zorgen voor een vakkundige en snelle verwerking van uw administratie en dragen en verzorgen uw jaarrekening. En dat is nog niet alles. Uw financiële administratie in Utrecht aan ons overdragen levert nog meer voordelen op:

  • Uw loonadministratie volledig geregeld
  • Wij archiveren uw administratie
  • Tijdens kantooruren zijn wij bereikbaar
  • Uw eigen administratie afdeling zonder hoge loonkosten
  • Belangrijke financiële informatie verliest u niet meer

Maar er is nog meer!

Wij kunnen u boekhoudkundig advies geven, maar wist u ook dat u bij ons terecht kunt voor een tal van andere diensten? Uw pensioenregeling voor zowel uzelf als uw personeel kunt u gerust aan ons over laten. Wij kunnen uw financieel adviseur zijn op het gebied van de aan- en verkoop van een onderneming, u ook adviseren omtrent investeringen en uw financieringsbehoeften inventariseren. Onze fiscale dienst kunt u ook inzetten wanneer u vragen heeft op het gebied van sociale wetgeving. Vertel ons vanuit Utrecht waar u ons voor nodig heeft en maak vlug een afspraak met ons administratiekantoor.

Meer informatie

Contact opnemen vanuit Utrecht

Wilt u graag financieel advies in Utrecht? Of wilt u onze specialistische adviseurs inzetten voor uw boekhouding? Maak een afspraak met ons administratiekantoor. Bel 035-6925800, stuur een mail naar vanbeek@vanbeekenco.nl of vul ons contactformulier in!

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons