• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Administratiekantoor

Veelzijdige, ervaren en gedreven administratiekantoor

Bent u op zoek naar een ervaren administratiekantoor voor uw financiële administratie en loonadministratie? Een kantoor met ervaren en veelzijdige medewerkers die uw boekhouding, administratie en belastingzaken duidelijk en zorgvuldig verzorgen? Administratiekantoor C.J. van Beek & Co is het bedrijf met een uitstekende reputatie op het gebied van de administratieve dienstverlening. Vanuit onze ervaring en opleiding verwerken wij uw financiële administratie en loonadministratie doelmatig en solide. Hierbij houden wij rekening met de huidige stand van de ondersteunende techniek, maar verliezen het menselijke aspect nooit uit het oog. Een goede administratie bijhouden moet wat ons betreft voor beide partijen altijd werkbaar en persoonlijk blijven. Meer weten? Neem contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken en meedenkend

Als u gaat samenwerken met een administratiekantoor zoekt u bij voorkeur naar een bedrijf dat betrokken is bij uw onderneming? Met mensen die met u meedenken en die uw financiële en administratieve zaken duidelijk en overzichtelijk in beeld brengen. Zo weet u altijd wat er speelt. Daarvoor schakelt u uiteraard de experts van administratiekantoor C.J. van Beek & Co in.

Wat doen wij als administratiekantoor?

Vanuit de financiële administratie stellen wij de jaarstukken van uw onderneming samen en verzorgen wij uw aangifte omzetbelasting. En vanuit de salarisadministratie verzorgen wij de aangiften loonheffing voor u en de eventuele aanleveringen aan het pensioenfonds, zodat wij u zoveel mogelijk ontlasten en u zich kunt bezig houden met uw onderneming. Ook als u zelf liever persoonlijk uw financiële administratie voert of wilt voeren, bent u bij administratiekantoor C.J. van Beek & Co. aan het juiste adres. Wij zijn voor veel ondernemers, zzp’ers en grotere bedrijven als het onmisbare klankbord of assisteren bij het inrichten van de administratie waarbij we altijd rekening houden met de aard van de onderneming en de wensen die er zijn.

Administratie voor wie?

Wij verzorgen voor zzp’ers de zzp-administratie en de administratie voor vrije beroepen. Voor de grotere ondernemingen verzorgen wij de administratie, de salarisadministratie, debiteurenbeheer en geven wij fiscaal advies om tot een zo’n gunstig mogelijk resultaat te komen. Heeft u een startend bedrijf? Ook dan bent u van harte welkom, zodat wij u op weg kunnen helpen naar een succesvolle onderneming.

Salarisadministratie, belastingaangifte, jaarrekening?

Als administratiekantoor nemen wij u veel werk uit handen door het verzorgen van; belastingaangifte, salarisadministratie en de aangifte BTW. Wij stellen maandrapportages, jaarrekeningen en ook de aangifte op. Wij zijn een laagdrempelig administratiekantoor dat voor haar klanten graag een stapje extra zet, omdat u ook ondernemer bent.

Meer informatie

Direct contact voor meer informatie

Wilt u meer weten over onze diensten als administratiekantoor? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons