• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Accountantskantoor C.J. van Beek & Co.

Veelzijdige, ervaren en gedreven accountants

Accountantskantoor C.J. van Beek & Co. is een maatschap van accountants en belastingadviseurs.
Wij richten ons met name op het midden- en kleinbedrijf en onderscheiden ons in deze markt door een zeer persoonlijke benadering van onze klanten.

TEKST HIER

Naast accountants en belastingadviseurs zijn wij zelf ook ondernemer. Hierdoor zijn wij in staat naast de ondernemer te staan en hem/haar als generalist te ondersteunen op bijna alle gebieden. In onze werkwijze en dienstverlening staat de cliënt altijd centraal.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Professioneel en hoog opgeleide medewerkers

Door onze flexibele organisatie en het gemiddelde hoge opleidingsniveau van onze medewerkers zijn wij in staat om u snel en deskundig ter dienst te kunnen zijn. Of dit nu gaat om een accountancy, administratieve, fiscale of andere dienstverlening, Accountantskantoor C.J. van Beek & Co. zal u op uiterst begrijpbare en klantvriendelijke wijze van dienst zijn. Daarbij staat de wens van de klant centraal of zoals wij zelf zeggen: “de klant een goede nachtrust bezorgen”.

Wij zijn er trots op dat onze klanten ons regelmatig op de klantvriendelijkheid wijzen die zij zeer waarderen. De deur staat dan ook altijd voor u open.

Kortom, u kunt zich bezig houden met de dingen die u graag doet, of dit nu het leiden is van uw succesvolle onderneming, of het genieten van uw vermogen. Accountantskantoor C.J. van Beek & Co. is uw betrouwbare partner.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons