• Klant centraal
 • Flexibel
 • Nauwkeurig
 • Brede kennis
 • Ontzorgen
 • Korte lijnen

Overige diensten

Overige diensten in financiële en fiscale dienstverlening

Op het gebied van accountancy, fiscaal advies en administratieve dienstverlening staan de accountants- en administratieconsulenten van CJ van Beek & Co klaar voor zowel particulieren als bedrijven. Maar daarmee zijn lang niet alles diensten genoemd. De overige diensten rond op financieel advies van CJ van Beek & Co leggen we op deze pagina onder de loep. Wij zijn namelijk een maatschap van accountants en belastingadviseurs met veel klanten in het mkb en onder particulieren die onze persoonlijke benadering enorm waarderen. En door ons hoge kennisniveau, onze zeer uitgebreide ervaring en ons grote netwerk kunnen op veel gerelateerde gebieden ook groot aantal overige diensten aanbieden. Welke dat zijn, leest u hieronder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Voor welke overige diensten kunt u bij ons terecht?

Door ons kennisniveau, onze ervaring en ons netwerk zijn wij in staat om u op veel gebieden te adviseren en met u mee te denken. Bijvoorbeeld op het gebied van:

 • Personeel en organisatie
 • Bedrijfsoverdracht
 • Financiële planning
 • Pensioenen en oudedagsvoorzieningen
 • Huwelijkse voorwaarden
 • Testamenten
 • Afwikkelen van nalatenschappen

Voor een goede nachtrust

Voor bovenstaande en overige diensten die hieraan verwant zijn kunt u altijd bij ons terecht. Zijn er wellicht andere kwesties waar u tegenaan loopt, waarbij u (fiscale) hulp nodig heeft of waarover u gewoon eens van gedachten wilt wisselen? Dan kunnen wij u daarbij helpen of doorverwijzen naar de juiste specialist in ons netwerk. Of dit nu gaat om accountancy, administratie, fiscale of andere dienstverlening, Accountantskantoor C.J. van Beek & Co is u altijd op begrijpelijke en klantvriendelijke manier van dienst. Daarbij staan uw wensen uiteraard altijd centraal, of zoals wij zelf zeggen: ‘wij bezorgen u gegarandeerd een goede nachtrust!’

Meer informatie

Personeel en organisatie

Als ondernemer met personeel of externe arbeidskrachten krijgt u te maken met loonbelasting. Over het betaalde loon houdt u loonheffingen in, waaronder loonbelasting volksverzekeringen, verschillende werknemersverzekeringen en de inkomensafhankelijke bijdrage Zorgverzekeringswet. Als werkgever is het belangrijk dat u aan alle wettelijke eisen voldoet. Met fiscaal advies aan u zorgen wij ervoor dat uw administratie optimaal is ingericht en nooit teveel belasting wordt betaald.

  Neem direct contact op

  Vragen?

  Stel uw vraag via het onderstaande formulier en wij komen zo spoedig mogelijk bij u terug.

  Accountantskantoor C.J. van Beek & Co

  Aan- en verkoop van en onderneming

  Wil u een bedrijf overnemen, fuseren of aankopen? Dat is bijna ondoenlijk om dat allemaal zelf te regelen. U heeft hierbij echt een fiscaal adviseur nodig. Een fiscalist met als specialisatie (inter)nationale overnames en fusies die weet wat nodig is voor een nette en correcte afhandeling, waarbij u zo min mogelijk belasting betaalt. Vraag ons bij een bedrijfsoverdracht dus altijd om een gedegen advies.

  Financiële planning

  In een mensenleven kunnen uw financiële wensen en verplichtingen flink uiteenlopen. Om niet in zeven sloten tegelijk te lopen en goed voorbereid te zijn op financiële wisselingen, biedt een financiële planning altijd uitkomst. Zo weet u altijd wat u nodig heeft voor het realiseren van uw wensen en ambities. Wij helpen u graag een persoonlijk en toekomstbestendig financieel plan te maken.

  Pensioenen en oudedagsvoorzieningen

  Fiscaal advies over pensioenen en oudedagsvoorzieningen hebben veel ondernemers vaak nodig. Zeker omdat het raakvlakken heeft met loonbelasting. Particulieren helpen wij graag om alle zaken rondom hun pensioen op een rijtje te zetten en hierover te adviseren. Dat is handig als u er bijvoorbeeld aan denkt om eerder te willen stoppen met werken, advies over verschillende pensioenregelingen nodig heeft of de keuze te maken voor een bepaald risicoprofiel, verwachte opbrengsten en premies.

  Advies over huwelijkse voorwaarden

  Gaat u trouwen of een geregistreerd partnerschap aan onder huwelijkse voorwaarden? Dan is goede advies onontbeerlijk om onaangename verrassingen in de toekomst te voorkomen. Laat u adviseren over wat de verschillende mogelijkheden zijn voor het invullen van de huwelijkse voorwaarden, want er is namelijk zeer veel mogelijk! Wat is de uitleg van de betekenis van de verschillende bepalingen en wat zijn de mogelijke gevolgen hiervan? Heeft u nog geen advies over uw huwelijkse voorwaarden ingewonnen? Neem dan contact met ons op om er zeker van te zijn dat u hierover goed geïnformeerd bent.

  Meer informatie

  Accountantskantoor C.J. van Beek & Co

  Advies over testamenten

  Een testament opstellen geeft u rust en zekerheid: u weet dan dat u uw nalatenschap goed geregeld is. Heeft u al een testament? Dan is het raadzaam om uw testament te laten controleren of aanpassen op gewijzigde regelgeving. En een testament opstellen kan u en uw erfgenamen ook aantrekkelijke fiscale voordelen bieden. Wij adviseren u graag
  over een testament opstellen, zodat u eventueel kosten kunt besparen én uw nalatenschap goed geregeld hebt.

  Advies over afwikkelen van nalatenschappen

  Na het overlijden van een dierbare moeten er een aantal zaken geregeld worden. Niet alleen praktische zaken (bijvoorbeeld opzeggen van abonnementen en lidmaatschappen), maar ook afhandeling van belastingen, het maken van een boedelbeschrijving, het uitvoeren van het testament, het verdelen van de nalatenschap en andere formaliteiten. Het afwikkelen van een nalatenschap kan enige tijd duren. Vanuit onze kennis en ervaring met die afwikkeling. Wij nemen u hierbij veel werk uit handen door middels van het geven van advies, het optreden als contactpersoon of het opstellen van benodigde akten, stukken of belastingaangiften. Wij zorgen dat u naar het afwikkelen van een nalatenschap nauwelijks omkijken heeft.

  Direct contact voor meer informatie

  Wilt u meer weten over onze overige diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

  (035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons