• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Accountantskantoor Muiden

Uw partner in accountancy in Muiden

Zoekt u naar uw nieuwe partner in accountancy in Muiden? Een accountant die u helpt met uw bedrijfsadministratie, financieel advies geeft of voorziet van fiscaal advies? Bij CJ van Beek en Co bent u aan het juiste adres. Wij staan u bij met uw belastingaangifte, jaarrekeningen, geven vermogensadvies alsmede belasting- en financieel advies. Uw administratie ligt bij ons in goede handen. Oftewel, maak gebruik van onze service in Muiden voor al uw zaken rondom accountancy!
Benieuwd naar de mogelijkheden?

Waarmee kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u op alle fronten van dienst zijn in Muiden. Laat onze financieel adviseur u helpen met uw boekhouding of laat ons u belastingadvies geven. Wij kunnen ook uw jaarrekening samenstellen en controleren. Heeft u bedrijfskundig advies nodig? Wilt u uw administratie en loonadministratie inrichten? Laat het aan ons over! Ook voor uw vragen over loonheffingen en successierecht bent u bij ons op de juiste plek. Wij zien u graag een paar keer per jaar in Muiden om de laatste wijzigingen met u door te spreken.

Laat ons uw bedrijfsadministratie doen!

Wanneer u ondernemer bent, heeft u wellicht gehoord dat het uitbesteden van uw financiële administratie en boekhouding u meer tijd kan geven voor andere dingen. Uitbesteding bespaart u dus veel tijd. Onze professionals zorgen ervoor dat u zich volledig kunt richten op uw organisatie. Wij houden uw administratie nauwkeurig in de gaten en buigen ons ook over uw jaarrekeningen. Het uitbesteden van uw bedrijfsadministratie in Muiden biedt u nog veel meer voordelen:

  • Uw loonadministratie is in goede handen
  • Uw administratie is gearchiveerd
  • Tijdens kantooruren zijn wij goed bereikbaar
  • Uw eigen administratie afdeling zonder hoge loonkosten
  • Belangrijke financiële informatie van uw personeel raakt u niet meer kwijt

Onze extra diensten

Wij kunnen u boekhoudkundig advies leveren, maar zijn daarnaast ook in te zetten voor andere diensten. Wilt u het pensioen voor uzelf en uw personeel regelen? Of wilt u onze financieel adviseur inzetten om u te helpen bij de aan- en verkoop van een onderneming of hulp bij investeringen en financieringsbehoeften? Doe ook eens een beroep op onze fiscale dienst, waarbij u ons bijvoorbeeld ook kunt inschakelen voor sociale wetgeving. Vertel ons wat uw wensen zijn en maak gauw een afspraak met ons accountantskantoor vanuit Muiden.

Meer informatie

Contact opnemen vanuit Muiden

Wilt u graag fiscaal advies van ons vanuit Muiden? Of mogen wij uw boekhouding op ons nemen? Benader ons hoofdkantoor voor een afspraak en bel snel naar 035-6925800, mail ons via vanbeek@vanbeekenco.nl of vul ons contactformulier in!

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons