• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Accountantskantoor Het Gooi

Uw partner in Het Gooi voor accountancy

Heeft u hulp nodig in Het Gooi van een accountant? En wilt u hulp bij uw bedrijfsadministratie of heeft u behoefte aan fiscaal advies of belastingadvies? Bij CJ van Beek en Co bent u op de juiste plek. Onze vakmensen zijn u van dienst bij belastingaangifte, belastingadvies, financieel advies, vermogensadvies, jaarrekeningen, loonadministratie of al uw andere zaken rondom accountancy. Zij denken dan ook graag met u mee. Meteen een afspraak maken? Neem dan contact met ons op vanuit Het Gooi.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat kan ons accountantskantoor voor u doen?

Wilt u geholpen worden bij uw boekhouding in Het Gooi? Richt u dan tot onze financieel adviseur. Ons ervaren accountantskantoor biedt u de beste service omtrent diensten zoals belastingadvies. Wij kunnen voor u de jaarrekeningen samenstellen en controleren, u bedrijfskundig advies geven, maar ook uw loonadministratie en administratie inrichten. Indien u vragen heeft over successierecht en loonheffingen, zijn wij er ook voor u. Onze professionele fiscalist staat u graag te woord. Tevens komen wij graag enkele keren per jaar bij u langs in Het Gooi om de laatste stand van zaken met u te bekijken.

Bedrijfsadministratie bij ons is zeer voordelig!

Bent u ondernemer, dan denkt u wellicht dat het uit handen geven van uw financiële administratie en boekhouding u veel tijd bespaart. En terecht. Onze vakkundige en snelle service zorgt ervoor dat u uzelf ten volle kunt bezighouden met uw eigen bedrijf. Wij stellen houden uw administratie bij en maken op basis daarvan ook uw jaarrekening. Het uitbesteden van uw bedrijfsadministratie in Het Gooi biedt u nog veel meer voordelen:

  • Uw loonadministratie wordt bijgehouden
  • Wij archiveren uw administratie
  • Tijdens kantooruren is de administratie bereikbaar
  • Uw eigen administratie afdeling zonder hoge loonkosten
  • Belangrijke financiële informatie van uw personeel raakt u niet meer kwijt

Onze overige diensten

Naast dat wij boekhoudkundig advies leveren, kunt u ons ook inzetten voor andere diensten. Denk daarbij aan pensioenregelingen voor uzelf of uw personeel. Of laat onze financieel adviseur u helpen bij de aan- en verkoop van een onderneming of Investeringen en financieringsbehoeften. Of maak gebruik van onze fiscale dienst. Hierbij kunt u ons ook inschakelen voor bijvoorbeeld sociale wetgeving. Laat ons weten welke taken u aan ons overdraagt en maak direct een afspraak met ons accountantskantoor in Het Gooi.

Meer informatie

Bel of mail ons vandaag nog vanuit Het Gooi

Wilt u gebruik maken van fiscaal advies in Het Gooi? Of wilt u een financieel adviseur inzetten voor uw boekhouding? Maak een afspraak met ons administratiekantoor en bel vandaag nog naar 035-6925800, stuur een mail naar vanbeek@vanbeekenco.nl of vul ons contactformulier in!

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons