• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Fiscalist

Fiscaal advies nodig? CJ van Beek en Co helpt u

Bent u op zoek naar een fiscalist om u te voorzien van fiscaal advies? Dan is de fiscale dienst van CJ van Beek en Co ideaal. Onze specialisten zijn altijd op de hoogte van alle ontwikkelen op het gebied van fiscale wet- en regelgeving. U wilt natuurlijk zo min mogelijk belasting betalen en risico’s voorkomen. Gelukkig weet onze adviseur uw wensen te vertalen naar doelgerichte adviezen. Wenst u als ondernemer of particulier ook hulp van een ervaren adviseur? Neem dan direct contact op met onze fiscale dienst voor een afspraak.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat wij voor u doen op het gebied van fiscaal advies

Als uw fiscalist bieden wij u een uitstekende service aan bij diverse diensten waaronder de belastingdienst. Door lang en constant op hoog niveau te werken, is onze reputatie als fiscalist zeer solide te noemen. Op het gebied van belasting kunnen wij u zoal helpen met de belastingaangifte, inkomstenbelasting, BTW (omzetbelasting), loonbelasting, fiscale advisering en vennootschapsbelasting. Tevens zijn wij op de hoogte van alle wetten, regels en fiscale maatregelen op het gebied van ondernemingsvormen, bedrijfsopvolging en bedrijfsovername. Zo kunnen wij een perfect en deskundig advies voor u realiseren. Wenst u toevallig ook hulp bij financiële planning, successie- en schenkingsrecht of heeft u behoefte aan advies inzake testamenten? Ook dan staat onze fiscalist voor u paraat.

Ontdek alle voordelen van onze fiscale dienst

Welke financiële vraagstukken u ook voor ons heeft, wij voorzien u graag van fiscaal advies. Zo kunt u zich volledig focussen op andere taken en verantwoordelijkheden binnen uw bedrijf. Door het advies over te laten aan onze specialisten, bespaart u zichzelf een hoop fiscale verplichtingen. Wist u dat onze service ook nog eens vele voordelen te bieden heeft? Ontdek de volgende voordelen:

  • Uw loonadministratie is in goede handen
  • Uw administratie is gearchiveerd
  • Tijdens kantooruren zijn wij goed bereikbaar
  • Uw eigen administratie afdeling zonder hoge loonkosten
  • Belangrijke financiële informatie van uw personeel raakt u niet meer kwijt

Meer informatie

Direct een fiscalist nodig? Bel of mail ons

Belastingadvies nodig van een ervaren fiscalist? Bij CJ van Beek en Co kunt u rekenen op vakmanschap. Met onze kennis en ervaring bieden wij u de beste oplossing. Heeft u vragen over onze dienstverlening? Maak gerust een vrijblijvend afspraak door te bellen naar
035-6925800, stuur ons een mail via vanbeek@vanbeekenco.nl of vul ons contactformulier in. Onze fiscalist regelt voor u de benodigde belastingzaken!

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons