• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder

Uw specialist in boekhoudkundig advies

Voor een deskundig boekhoudkundig advies is CJ van Beek en Co de juiste partner. Onze enthousiaste boekhouder ondersteunt u graag bij diverse administratieve taken. Denk daarbij aan loonadministratie, belastingaangifte, jaarekeningen, belastingadvies en financiele adviestrajecten. Door onze ruime ervaring en vakkundige kennis weten wij u snel en efficiƫnt belastingadvies en fiscaal advies te geven. Wij zijn flexibel en altijd persoonlijk bij u betrokken. Heeft u behoefte om direct een afspraak te maken? Neem meteen contact op met onze professionele boekhouder.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Besteed deze taken uit aan onze boekhouder

De boekhouding binnen uw organisatie neemt veel tijd in beslag. Vandaar dat wij u adviseren om een professional in te schakelen zodat u zich volledig kunt richten op andere taken binnen uw bedrijf. Met welke taken kunnen wij u de zorg uit handen nemen? Wenst u bijvoorbeeld advies omtrent uw boekhouding? Wij kunnen u hierin optimaal adviseren. Heeft u bepaalde vragen over successierecht of loonheffingen? Ook dan kunt u bij ons terecht. U bespaart wellicht ook tijd wanneer u door ons uw jaarrekeningen laat samenstellen en controleren en die van uw medewerkers ook aan ons overdraagt. Wenst u hulp bij het inrichten van uw loonadministratie? Onze specialisten helpen u graag verder.

Draag uw administratie over aan ons accountantskantoor

Wat ons onderscheidt van andere accountantskantoren, is dat wij een flexibele organisatie zijn. Met het gemiddelde hoge opleidingsniveau van onze medewerkers zijn wij in staat om u zeer snel van dienst te kunnen zijn. Tevens zijn wij ook te benaderen voor andere diensten, zoals onder andere de aan- en verkoop van een onderneming, pensioenregelingen voor uzelf of personeel, sociale wetgeving en investeringen of financieringsbehoeften. Heeft u moeite met het bijhouden van uw bedrijfsadministratie? Neem dan contact op met ons accountantskantoor. Onze boekhouder helpt u graag verder.

Meer informatie

Een expert nodig in boekhouding? Neem direct contact op

Als u behoefte heeft aan boekhoudkundig advies, dan zult u hiermee absoluut flinke kosten besparen. U heeft als het ware uw eigen accountantsafdeling bij de hand. Heeft u vragen over onze service? Of wilt u direct weten wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van financiƫle administratie? Maak een vrijblijvende afspraak door te bellen naar 035-6925800, stuur ons een mail via vanbeek@vanbeekenco.nl of vul ons contactformulier in. Bij CJ van Beek en Co denken wij altijd met u mee, zijn wij u snel van dienst en bieden wij u altijd de beste oplossing. Wanneer kiest u voor onze ervaren boekhouder?

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons