• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder Weesp

Betrouwbare gedreven boekhouder in Weesp

Heeft u in Weesp de diensten van een goede boekhouder nodig? Ga dan naar C.J. van Beek & Co, dit is de klantgerichte boekhouder in Weesp die bedrijven en particulieren bijstaat met veel kennis en ervaring op boekhoudkundig gebied. Dat bestaat uit het doen van een ‘gewone’ belastingaangifte, maar ook uit het samenstellen van jaarstukken, het bieden van financiële adviestrajecten, het verzorgen van een loonadministratie of andere gerelateerde accountancydiensten. Voor ons werk als boekhouder maken wij gebruik van de modernste technieken om u en ons tijd en geld te besparen. Maar het menselijke aspect staat bij ons altijd voorop! Een goede boekhouding of zorgvuldige jaarrekening is ons inziens altijd iets zeer persoonlijks. Wij vertellen u hieronder meer over onze werkzaamheden als boekhouder in Weesp. Uiteraard kunt u ons ook persoonlijk om meer informatie vragen. Neem daarvoor gerust contact met ons op.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken boekhouders

Wij vinden dat u van uw boekhouder in Weesp mag verwachten dat er met u meegedacht wordt en dat uw financiële en administratieve zaken voor u inzichtelijk gemaakt worden. Welnu: dat garanderen wij u! Daarom maken veel mkb-bedrijven graag gebruik van onze diensten. Voor hen verzorgen wij onder andere de administratie, de salarisadministratie, debiteurenbeheer en hebben wij een fiscaal advies functie. Datzelfde doen wij voor zzp’ers en ondernemers in de vrije beroepen. Loopt u rond met plannen voor het starten van een eigen bedrijf? Loop dan ook een bij ons binnen voor persoonlijk advies en tips voor het opzetten van een succesvolle onderneming.

Accountancy

Accountancy behoort ook tot het werk van de boekhouder. Dat behelst onder andere het samenstellen van bedrijfs jaarstukken van volgens de wettelijk gestelde eisen, het verzorgen van prognoses en begrotingen, het begeleiden van financieringsvraagstukken en investeringen en het opzetten van een administratieve organisatie.

Administratieve dienstverlening

Een correcte en zorgvuldige uitgevoerde financiële administratie bijhouden is iets waar veel ondernemers hun vingers niet aan willen branden. Dat besteden ze aan ons uit. Ook iets voor u? Wij verzorgen graag uw bedrijfsadministratie. Voert u die toch liever zelf uit? Dan kunnen wij u hierbij begeleiden. Dat kunnen we ook doen als het gaat om de salarisadministratie van uw firma.

Fiscale dienstverlening

Tot onze taken hoort ook fiscale dienstverlening. Voor het laten verzorgen van uw belastingaangifte, zoals de inkomsten- en vennootschapsbelastingen, erf- en schenkbelastingen en meer kunt u altijd bij ons terecht. Voor onze klanten zijn wij dagelijks in de weer met oplossen van fiscale vraagstukken en het geven van fiscaal advies.

Meer informatie

Overige diensten als boekhouder in Weesp

Onze medewerkers zijn allemaal zeer betrokken financieel specialisten met een brede kennis en ervaring. Bovendien beschikken wij over een zeer groot netwerk. Dat stelt ons als boekhouder in Weesp in staat om iedereen over de meest uiteenlopende fiscale en financiële onderwerpen te adviseren. Denk daarbij onder andere aan personeel en organisatie, bedrijfsoverdrachten, financiële planning, pensioenen en oudedagsvoorzieningen, het opstellen van huwelijkse voorwaarden, testamenten en afwikkelingen van nalatenschappen.

Direct contact opnemen

Meer weten over wat wij als boekhouder voor u in Weesp kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons