• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder Huizen

Betrouwbare gedreven boekhouder in Huizen

Kunt u in Huizen wel de diensten van een goede boekhouder gebruiken? C.J. van Beek & Co is de klantgerichte boekhouder in Huizen die bedrijven en particulieren met veel ervaring en deskundigheid graag van dienst is. Dat kan zijn een ‘gewone’ belastingaangifte, maar ook het samenstellen van jaarstukken, een financieel adviestraject, en het verzorgen van een loonadministratie of andere relevante accountancydiensten. Om u en ons tijd en geld te besparen, maken wij voor onze werkzaamheden als boekhouder gebruik van de modernste technieken. Maar het menselijk aspect staat bij ons altijd op nummer 1! Een goede boekhouding en zorgvuldig opgestelde jaarrekening opleveren is naar onze mening altijd zeer persoonlijk. U leest onderstaand meer over onze dienstverlening als boekhouder in Huizen. Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook persoonlijk contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken team boekhouders

Wij zijn van mening dat u van uw boekhouder in Huizen altijd mag verlangen dat er met u meegedacht wordt en dat uw financiële en administratieve zaken voor u inzichtelijk worden gemaakt. Veel mkb-bedrijven maken daarom graag gebruik van onze diensten. Zo verzorgen wij de administratie, de salarisadministratie, debiteurenbeheer en geven wij fiscaal advies. Ook voor vele zzp’ers en ondernemers in de vrije beroepen verzorgen wij de administratie. Heeft u plannen om een bedrijfje op te starten? Kom gerust langs voor een advies over het zonder financiële valkuilen opzetten van een succesvolle onderneming.

Accountancy

Accountancy is een groot deel van ons werk. Dat houdt onder andere in het samenstellen van jaarstukken van bedrijven volgens de wettelijk gestelde richtlijnen en eisen, het verzorgen van prognoses en begrotingen, het begeleiden van financieringsvraagstukken en investeringen en het inrichten van een administratieve organisatie.

Administratieve dienstverlening

Een financiële administratie correct en zorgvuldig voeren is iets wat ondernemers graag uitbesteden. Wij nemen dat graag van u over. Wij verzorgen graag uw bedrijfsadministratie voor u. Of wilt u die liever zelf uitvoeren en heeft u daar wat hulp bij nodig? Dan kunnen wij u assisteren en begeleiden bij het zelf voeren van uw administratie. Datzelfde geldt voor de salarisadministratie van uw bedrijf.

Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening is een belangrijk onderdeel van ons takenpakket. Wij verzorgen daarom vele belastingaangiften, zoals de inkomsten- en vennootschapsbelastingen, erf- en schenkbelastingen en meer. Wij zijn voor onze klanten dagelijks in de weer met fiscale vraagstukken en het bieden van fiscaal advies.

Meer informatie

Overige diensten als boekhouder in Huizen

Wij werken met zeer betrokken financieel specialisten met veel kennis en ervaring in een ruim netwerk. Wij kunnen u als boekhouder in Huizen over de meest uiteenlopende fiscale en financiële terreinen adviseren. Bijvoorbeeld over personeel en organisatie, bedrijfsoverdrachten, financiële planning, pensioenen en oudedagsvoorzieningen, het opstellen van huwelijkse voorwaarden, testamenten en afwikkelingen van nalatenschappen.

Direct contact opnemen

Meer weten over wat wij als boekhouder voor u in Huizen kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons