• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder Hilversum

Betrouwbare gedreven boekhouder in Hilversum

Heeft u een boekhouder in Hilversum nodig? C.J. van Beek & Co is de klantgerichte boekhouder die u met veel ervaring en deskundigheid van dienst is. Dat kan zijn het samenstellen van jaarstukken, een financieel adviestraject, belastingaangiftes doen, loonadministratie of andere relevante accountancydiensten verzorgen. Als boekhouder werken wij voor zowel bedrijven als particulieren in Hilversum. Voor onze werkzaamheden maken wij gebruik van moderne technieken. Daarmee besparen wij u ons tijd en geld. Maar het menselijk aspect vergeten wij daarbij nooit. Een goede boekhouding en zorgvuldige opgestelde jaarrekeningen opleveren is wat ons betreft altijd zeer persoonlijk. Hieronder leest u meer over onze dienstverlening als boekhouder in Hilversum. Uiteraard kunt u voor meer informatie ook persoonlijk contact met ons opnemen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken team boekhouders

Van uw boekhouder in Hilversum verlangt u uiteraard dat deze met u meedenkt over uw financiële en administratieve zaken en dat die dat allemaal inzichtelijk voor u maakt. Die verwachtingen maken wij graag voor u waar. Veel mkb-bedrijven maken van onze diensten gebruik. Wij verzorgen voor hen bijvoorbeeld de administratie, de salarisadministratie, debiteurenbeheer en fiscaal advies. Ook voor zzp’ers en ondernemers in de vrije beroepen verzorgen wij de noodzakelijke administratie. Van die werkzaamheden kunt als particulier uiteraard ook gebruik maken. Plannen om een bedrijf te starten? Kom gerust bij ons langs voor advies over het opzetten van een financieel succesvolle onderneming.

Accountancy

Als boekhouder is accountancy een groot deel van ons werk. Wat doen wij dan bijvoorbeeld? Het samenstellen van jaarstukken van bedrijven volgens de wettelijk gestelde richtlijnen en eisen, het verzorgen van prognoses en begrotingen, het begeleiden van financieringsvraagstukken en investeringen en een administratieve organisatie opzetten.

accountantskantoor

Administratieve dienstverlening

Een financiële administratie correct en zorgvuldig voeren is een belangrijke taak die veel ondernemers graag uitbesteden. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij verzorgen graag uw administratie. Doet u die toch graag liever zelf? Dan kunnen wij u assisteren en begeleiden bij het zelf voeren van uw administratie. Dat geldt ook voor de salarisadministratie van uw bedrijf.

Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening behoort ook tot diensten die wij als boekhouder leveren. In dat kader verzorgen wij vele soorten belastingaangiften, waaronder inkomsten- en vennootschapsbelastingen, erf- en schenkbelastingen en meer. Wij zijn voor onze klanten ook dagelijks bezig met fiscale vraagstukken en het bieden van fiscaal advies.

Meer informatie

Overige diensten als boekhouder in Hilversum

Wij werken met zeer betrokken financieel specialisten met veel kennis en ervaring in een ruim netwerk. Wij kunnen u over de meest uiteenlopende fiscale en financiële terreinen adviseren. Bijvoorbeeld over personeel en organisatie, bedrijfsoverdrachten, financiële planning, pensioenen en oudedagsvoorzieningen, het opstellen van huwelijkse voorwaarden, testamenten en afwikkelingen van nalatenschappen.

Direct contact opnemen

Meer weten over wat wij als boekhouder voor u in Hilversum kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons