• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder Eemnes

Betrouwbare gedreven boekhouder in Eemnes

C.J. van Beek & Co, is boekhouder in Eemnes voor zowel bedrijven en particulieren. Wij werken met een team van deskundige, ervaren en gedreven medewerkers die uw boekhouding, administratie en belastingzaken duidelijk en zorgvuldig voor u verzorgen. Wij gebruiken hiervoor moderne technieken om voor u en ons tijd en geld te besparen. Maar op het menselijk aspect besparen wij niet! Een goede boekhouding bijhouden en het opstellen van een jaarrekening is iets zeer persoonlijks. Daar tornen wij niet aan. Meer informatie over wat wij als boekhouder in Eemnes voor u kunnen doen, leest u hieronder. Maar u kunt natuurlijk ook altijd even persoonlijk contact met ons opnemen om uw vragen te stellen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken en meedenkende boekhouder

Samenwerken met een boekhouder in Eemnes doet u natuurlijk pas nadat u zeker weet dat er mensen werken die betrokken zijn bij wat u doet en wie u bent. Die garantie krijgt u bij ons. Onze medewerkers zijn immers degenen die uw financiële en administratieve zaken duidelijk en overzichtelijk in beeld brengen. Zij houden u altijd op de hoogte van wat er bij u speelt. Zo rekenen bijvoorbeeld veel zzp’ers en mensen in de vrije beroepen op onze expertise in financiële administratie. En voor het mkb verzorgen wij de spil in administratie, de salarisadministratie en debiteurenbeheer en bieden wij fiscaal advies. Wilt u bijvoorbeeld ook een eigen bedrijf starten? Kom dan gerust eens langs voor fiscaal advies en informatie.

Accountancy

Onze veelzijdige diensten als boekhouder in accountancy bestaan onder andere uit het opstellen van jaarstukken volgens de eisen van de wet, het verzorgen van prognoses en begrotingen, het begeleiden bij financieringsvraagstukken en investeringen en het inrichten van een administratieve organisatie.

Administratieve dienstverlening

Ondernemers ontkomen niet aan het correct voeren van een financiële administratie. Vind u dat vervelend of te tijdrovend? Wij kunnen uw administratie verzorgen of u assisteren om het een en ander wat makkelijker voor u te maken. Ook de salarisadministratie van uw bedrijf kunnen wij volledig voor u doen.

Administratieve dienstverlening

Het correct voeren en bijhouden van een financiële administratie is niet direct de hobby van veel ondernemers. Maar het moet wel gebeuren. Weet dan dat u dat aan ons kunt uitbesteden. Wij kunnen uw administratie compleet verzorgen of u assisteren om het minder belastend voor u te maken. Zo kunt u ook de volledige salarisadministratie van uw bedrijf aan ons overlaten.

Meer informatie

Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening behoort ook tot de bedrijfsvoering van ons als boekhouder. Naast het verzorgen van de diverse belastingaangiften (denk aan inkomsten- en vennootschapsbelasting of erf- en/of schenkbelasting) helpen wij onze klanten dagelijks met het oplossen van fiscale vraagstukken en het geven van maatwerk fiscaal advies.

Overige diensten als boekhouder in Eemnes

Wij hebben in onze branche een hoog kennisniveau. En gebruikmakend van onze ervaring en ons uitgebreide netwerk kunnen wij op de meest uiteenlopende terreinen adviseren en met u meedenken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vraagstukken op het gebied van personeel en organisatie, bedrijfsoverdracht, financiële planning, pensioenen en oudedagsvoorzieningen, huwelijkse voorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen. Wij denken graag met u mee.

Direct contact opnemen

Meer weten over onze diensten als boekhouder in Eemnes? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons