• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder Bussum

Betrouwbare gedreven boekhouder in Bussum

Bent u op zoek naar een boekhouder in Bussum? C.J. van Beek & Co is een klantgerichte boekhouder die u met veel ervaring en gedrevenheid deskundig van dienst kan zijn. Of het nu gaat om het samenstellen van jaarstukken, een financieel adviestraject, belastingaangifte, loonadministratie of andere relevante accountancydiensten. Als boekhouder werken wij voor zowel bedrijven als particulieren. In ons werk gebruiken wij de nieuwste snufjes op technisch gebied om uw en ons tijd en geld te besparen, maar wij verliezen nooit het menselijke aspect uit het oog. Een goede boekhouding en het opleveren van een jaarrekening voor klanten is en blijft wat ons betreft altijd iets persoonlijks. Wilt u meer weten over CJ van Beek & Co als boekhouder in Bussum? Neem contact met ons op en we vertellen u er graag meer over.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken boekhouders die meedenken

In het samenwerken met een boekhouder in Bussum werkt u uiteraard bij voorkeur met betrokken mensen die met u meedenken over uw financiële en administratieve zaken en die dat allemaal inzichtelijk maken. Zo verzorgen wij de administratie voor zzp’ers en ondernemers in de vrije beroepen. Voor mkb-bedrijven verzorgen wij de administratie, de salarisadministratie, debiteurenbeheer en fiscaal advies. Daar kunt u als particulier uiteraard ook gebruik van maken. Gaat u een bedrijf starten? Wij helpen u graag een succesvol en financieel gezond bedrijf opzetten.

Accountancy

Accountancy is een groot deel van onze werkzaamheden als boekhouder. Dat bestaat onder meer uit het samenstellen van jaarstukken van bedrijven volgens de wettelijk gestelde richtlijnen en eisen, het verzorgen van prognoses en begrotingen, het begeleiden van bij financieringsvraagstukken en investeringen en een administratieve organisatie opzetten.

Administratieve dienstverlening

Het correct voeren van een financiële administratie is een belangrijk onderdeel van ondernemen. Wij kunnen die administratie voor u verzorgen of u assisteren en begeleiden in het zelf voeren van uw administratie. Ook de salarisadministratie van uw bedrijf kunnen wij voor u uitvoeren.

Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening is een groot onderdeel van onze werkzaamheden als boekhouder. Zo verzorgen wij diverse soorten belastingaangiften, zoals inkomsten- en vennootschapsbelasting, erf- en schenkbelasting en meer. Ook zijn wij dagelijks voor onze klanten in touw met fiscale vraagstukken en het bieden van maatwerk fiscaal advies.

Meer informatie

Overige diensten als boekhouder in Bussum

Wij beschikken over een betrokken team medewerkers met een hoog kennisniveau, veel ervaring en wij hebben een groot ondersteunend netwerk waardoor wij u als boekhouder in op vele fiscale en financiële terreinen kunnen adviseren en met u mee denken. Denk bijvoorbeeld aan personeel en organisatie, bedrijfsoverdrachten, financiële planning, pensioenen en oudedagsvoorzieningen, opstellen van huwelijkse voorwaarden, testamenten en afwikkelingen van nalatenschappen.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over wat wij als uw boekhouder in Bussum voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons