• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder Blaricum

Betrouwbare gedreven boekhouder in Blaricum

Bent u op zoek naar een boekhouder in Blaricum? C.J. van Beek & Co is dé boekhouder voor bedrijven en particulieren in de regio Blaricum Wij zijn een kantoor met ervaren en veelzijdige medewerkers die uw boekhouding, administratie en belastingzaken duidelijk en zorgvuldig verzorgen. Wij maken daarvoor gebruik van moderne technieken die u en ons tijd en geld besparen, maar wij verliezen als boekhouder het menselijke aspect nooit uit het oog. Een goede boekhouding bijhouden en een jaarrekening opleveren moet wat ons betreft altijd persoonlijk blijven. Meer weten over CJ van Beek & Co als boekhouder in Blaricum? Neem dan gerust contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken en meedenkende boekhouder

Als u gaat samenwerken met een boekhouder in Blaricum doet u dat natuurlijk bij voorkeur met mensen die betrokken zijn bij uw onderneming? Mensen die met u meedenken en die uw financiële en administratieve zaken duidelijk en overzichtelijk in beeld brengen. Zo weet u altijd wat er speelt. Wij verzorgen voor zzp’ers de zzp-administratie en de administratie voor vrije beroepen. Voor het mkb verzorgen wij de administratie, de salarisadministratie, debiteurenbeheer en geven wij fiscaal advies om tot een zo’n gunstig mogelijk resultaat te komen. Heeft u een startend bedrijf? Wij helpen ook u graag op weg naar een succesvolle onderneming.

Accountancy

Onze diensten als boekhouder op het gebied van de accountancy zijn veelzijdig en bestaan onder andere uit het samenstellen van de jaarstukken volgens alle wettelijke eisen. Daarnaast verzorgen wij ook prognoses en begrotingen, het begeleiden bij financieringsvraagstukken en investeringen en het inrichten van uw administratieve organisatie.

Administratieve dienstverlening

Als ondernemer ontkomt u niet aan het correct voeren van een financiële administratie. Wij kunnen die administratie voor u verzorgen of u assisteren en begeleiden in het zelf voeren van uw administratie. Ook de salarisadministratie kunnen wij volledig voor u uit handen nemen.

Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening is een groot onderdeel van onze werkzaamheden als boekhouder. Naast het verzorgen van de diverse belastingaangiften (denk hierbij aan inkomsten- en vennootschapsbelasting, erf- en schenkbelasting, enzovoorts) zijn wij dagelijks voor onze klanten bezig met fiscale vraagstukken en fiscaal advies op maat.

Meer informatie

Overige diensten als boekhouder in Blaricum

Door ons kennisniveau, onze ervaring en ons netwerk zijn wij in staat om u op veel gebieden te adviseren en met u mee te denken. Denk hierbij aan personeel en organisatie, bedrijfsoverdracht, financiële planning, pensioenen en oudedagsvoorzieningen, huwelijkse voorwaarden, testamenten en het afwikkelen van nalatenschappen. Wij denken graag met u mee.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten als boekhouder in Blaricum? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons