• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Boekhouder Baarn

Betrouwbare gedreven boekhouder in Baarn

Zoekt u een goede boekhouder in Baarn? C.J. van Beek & Co is dé boekhouder voor bedrijven en particulieren in de regio Baarn. Wij zijn een team van ervaren, gedreven en veelzijdige medewerkers die de boekhouding, administratie en belastingzaken van bedrijven en particulieren duidelijk en zorgvuldig verzorgen. Wij gebruiken daarvoor de meest moderne technieken die u en ons tijd en geld besparen, maar verliezen als boekhouder nooit de menselijke maat. Het bijhouden van een goede boekhouding en het opleveren van een jaarrekening is en blijft wat ons betreft altijd iets persoonlijks. Wilt u meer weten over CJ van Beek & Co als boekhouder in Baarn? Laat het ons gerust weten.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Betrokken en meedenkende boekhouder

Samenwerken met een boekhouder in Baarn doet u natuurlijk het liefst met mensen die zeer betrokken zijn bij uw bedrijf en die meedenken over uw financiële en administratieve zaken en die duidelijk en overzichtelijk in beeld brengen. Zo verzorgen wij voor zzp’ers en ondernemers in de vrije beroepen de administratie. Voor bedrijven in het mkb verzorgen wij de administratie, de salarisadministratie, debiteurenbeheer. Ook geven wij fiscaal advies om tot het meeste gunstige resultaat te komen. Bent u startend ondernemer? Ook u helpen wij graag met het opstarten van een succesvol bedrijf.

Accountancy

Als boekhouder is accountancy een groot deel van ons werk. Dat is zeer veelzijdig en bestaat onder andere uit het samenstellen van jaarstukken van ondernemers volgens de wettelijke richtlijnen en eisen, het verzorgen van prognoses en begrotingen, begeleiding bij financieringsvraagstukken en investeringen en het opzetten van een administratieve organisatie.

Administratieve dienstverlening

Bij ondernemen hoort ook het correct voeren van een financiële administratie. Wij kunnen die administratie voor u verzorgen of u assisteren en begeleiden in het zelf voeren van uw administratie. Ook uw salarisadministratie kunt u volledig in onze vertrouwde handen leggen.

Fiscale dienstverlening

Fiscale dienstverlening is een groot onderdeel van onze werkzaamheden als boekhouder. Zo verzorgen wij de meest uiteenlopende belastingaangiften, zoals inkomsten- en vennootschapsbelasting, erf- en schenkbelasting en meer en zijn dagelijks voor onze klanten in touw met fiscale vraagstukken en fiscaal advies op maat.

Meer informatie

Overige diensten als boekhouder in Baarn

In ons werk als boekhouder hebben wij een hoog kennisniveau, veel ervaring en een groot ondersteunend netwerk dat ons in staat stelt om u op vele gebieden te adviseren en met u mee te denken. Dat zijn gebieden als personeel en organisatie, bedrijfsoverdrachten, financiële planning, pensioenen en oudedagsvoorzieningen, opstellen van huwelijkse voorwaarden, testamenten en afwikkelingen van nalatenschappen.

Direct contact opnemen

Wilt u meer weten over onze diensten als boekhouder in Baarn? Neem dan gerust contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak. U kunt daarvoor het contactformulier op de website invullen, bellen met 035 692 58 00, of mailen naar vanbeek@vanbeekenco.nl.

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons