• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Belastingadviseur

Kies voor onze professionele belastingadviseur

Zoekt u een professionele belastingadviseur voor fiscaal advies of belastingadvies? CJ van Beek en Co is uw partner. Al ruim 30 jaar zijn wij specialist in zaken als loonadministratie, belastingadvies, jaarrekeningen, belastingaangifte en andere financiële adviestrajecten. Voorkom fouten en bespaar uzelf tijd. Wij nemen de administratieve taken in belasting van u over. Onze fiscalisten zijn altijd op de hoogte van alle mogelijkheden en nieuwe ontwikkelingen, zodat zij u optimaal van dienst kunnen zijn. Hierbij staan de regels van de wet- en regelgeving in Nederland uiteraard voorop. Neem contact op als u direct een afspraak wilt maken met onze belastingadviseur.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Zo geven wij u deskundig belastingadvies

Met al onze kennis en ervaring helpen wij u en uw organisatie aan een goed fiscaal advies waarmee u verder kunt. Wij helpen zowel particulieren als ondernemers aan belastingadvies. Taken waar wij u onder andere mee van dienst kunnen zijn, zijn het aanvragen van BTW (omzetbelasting) loonbelasting, belastingaangifte, inkomstenbelasting, fiscale advisering en vennootschapsbelasting. Door dit aan ons over te laten, bespaart u niet alleen tijd maar ook zo min mogelijk belasting en eventuele risico’s. Heeft u advies nodig op het gebied van bedrijfsovername, bedrijfsopvolging of ondernemingsvormen? Laat ons uw wensen weten, zodat wij een advies op maat voor u kunnen realiseren. Wilt u meer weten over successie- en schenkingsrecht, financiële planning of inzake testamenten? Wij helpen u graag verder.

Wat een belastingadviseur u kan opleveren

Het bijhouden van uw financiële administratie neemt vaak veel tijd in beslag. En dan nog niet te spreken over alle wetten en regels waar u dient rekening mee te houden. Gelukkig kunt u zichzelf deze zorgen besparen door onze financieel adviseur in te schakelen. Onze medewerkers zijn u tevens altijd snel van dienst. Enkele andere voordelen van onze service zijn:

  • Geen zorgen meer om uw loonadministratie
  • Wij archiveren uw administratie
  • Tijdens kantooruren bereikbaar
  • Uw eigen administratie afdeling zonder hoge loonkosten
  • U raakt belangrijke financiële gegevens niet meer kwijt

Meer informatie

Bel of mail voor een afspraak met onze adviseur

Heeft u behoefte aan een financieel adviseur voor uw boekhouding? Of heeft u fiscaal advies nodig? Maak een vrijblijvende afspraak en bel naar 035-6925800, stuur een mail naar vanbeek@vanbeekenco.nl of vul ons contactformulier in. Wij zijn uw betrouwbare belastingadviseur!

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons