• Klant centraal
  • Flexibel
  • Nauwkeurig
  • Brede kennis
  • Ontzorgen
  • Korte lijnen

Accountantskantoor

Financieel adviseur nodig? Kies voor ons accountantskantoor

Heeft u behoefte aan een accountantskantoor voor uw bedrijfsadministratie? CJ van Beek en Co is de specialist die u kan voorzien van financieel advies, fiscaal advies en bedrijfsadministratie. Met onze ervaring van ruim 30 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot een deskundige in belasting- en financieel advies. Tevens staan wij voor u paraat om de belastingaangifte, loonadministratie en jaarrekeningen te regelen. Wat u ook aan ons wilt uitbesteden, wij staan altijd voor u klaar. Maak direct een afspraak met onze deskundige accountant.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wat onze accountant voor u kan doen

Ons accountkantoor kunt u voor diverse diensten inschakelen. Zo kan onze ervaren accountant u helpen met uw financiële administratie zoals salarisadministratie of boekhouding. Onze professionals staan voor u klaar om u belastingadvies, fiscaal advies of boekhoudkundig advies te geven. Wilt u gelijk ook uw jaarrekeningen laten samenstellen? Laat zowel efficiënt uw jaarrekeningen samenstellen en controleren door CJ van Beek en Co. Bij vragen over successierecht en loonheffingen bent u bij ons ook aan het juiste adres. Kortom, geef u wensen aan door op het gebied van accountancy.

Ons accountskantoor biedt u deze voordelen

Wilt u zich volledig focussen op uw organisatie? Dan scheelt het u vast en zeker veel tijd wanneer u onze financieel adviseur inschakelt. Laat de zorg uit uw handen nemen door uw financiële administratie en boekhouding aan ons over te laten. Wilt u uw bedrijfsadministratie ook laten uitvoeren door onze deskundig accountant? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Uw loonadministratie is in goede handen
  • Uw administratie is gearchiveerd
  • Tijdens kantooruren zijn wij goed bereikbaar
  • Uw eigen administratie afdeling zonder hoge loonkosten
  • Belangrijke financiële informatie van uw personeel raakt u niet meer kwijt

Extra diensten in accountancy

Bedrijfsadministratie is niet het enige waar wij in gespecialiseerd zijn. Zo wij ook te benaderen voor andere diensten. Heeft u bijvoorbeeld de hulp nodig van een financieel adviseur voor de aan- en verkoop van een onderneming? Of wenst u hulp bij het regelen van uw pensioen of dat van uw personeel? Wij helpen u graag met deze essentiële zaken. Schakel ons desgewenst ook in voor sociale wetgeving. Wilt u weten wat nog meer voor u kunnen betekenen? Neem contact op met ons accountantskantoor.

Meer informatie

Neem direct contact op met onze accountant

Wilt u ons accountancy inschakelen voor fiscaal advies of voor uw boekhouding? Of heeft u vragen over onze dienstverlening? Maak gerust een vrijblijvend afspraak door te bellen naar 035-6925800, stuur ons een mail via vanbeek@vanbeekenco.nl. of vul ons contactformulier in!

(035) 692 58 00Bel ons vanbeek@vanbeekenco.nlMail ons